Doe mee met de Grootste Online Escaperoom in het onderwijs! 31 mei-5 juni

Help Nikki met haar missie en vestig samen met jouw klas een wereldrecord tijdens de Dutch Technology week (31 mei – 5 juni). dagelijks 31 mei tm 5 juni
Online

Samen met Stichting FutureNL en Make Tech Yours lanceert Jetnet Technet de Grootste Online Escaperoom in het onderwijs! Zeil virtueel de wereld over, kom in actie tegen klimaatverandering en verbeter je digitale vaardigheden in deze toffe game voor groep 7/8 van de basisschool en klas 1/2 van de middelbare school.

 

Tijdens de Dutch Technology week (31 mei t/m 5 juni) gaan we met 100.000 leerlingen ontsnappen uit de grootste escaperoom van Nederland. Het wordt een spannende game waarbij leerlingen worden uitgedaagd om hun digitale vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd kunnen ontdekken hoe technologie helpt bij klimaatverandering. Dit doen we op zowel het basis- als voortgezet onderwijs.

Ben je leerkracht van een groep 7 of 8 op een basisschool? Ben je docent van een klas 1 of 2 in het voortgezet onderwijs? Meld je dan nu aan voor de grootste escaperoom van Nederland!

Deelnemers ontvangen in mei kosteloos een digitaal lespakket met handleiding. De les sluit aan bij de leerlijn digitale geletterdheid en de wetenschap en techniekleerdoelen. De voorbereidingstijd is maximaal 20 minuten, voorkennis van technologie is niet nodig!

Meer info en aanmelden