Online Loopbaanevent - LOB Eemland - 24 juni 2021

Op 24 juni 2021 organiseert LOB Eemland een online loopbaanevenement voor de tweede, derde en vierdejaars vmbo, havo en vwo leerlingen en hun ouders van het Griftland College, Waldheim-mavo, Oostwende College, Amsfort College, Mavo Muurhuizen en Het Nieuwe Eemland. 18.45 - 21.00 uur
online

Tijdens het online Loopbaanevenement nemen zo’n 1000 leerlingen samen met hun ouders deel aan online-voorlichtingen over verschillende beroepen. Zo komen zij meer te weten over verschillende beroepen en mogelijkheden binnen hun interessegebied. Dat helpt ze weer bij het maken van hun studiekeuze.

U bent beroepsprofessional en daarmee EXPERT en AMBASSADEUR van uw beroep. U weet als geen ander wat er aan vaardigheden en kennis nodig is om uw beroep uit te oefenen en welke vooropleidingen hier goed bij aansluiten. Wellicht kunt u uw kennis en ervaring delen en hiermee de leerlingen en hun ouders inspireren. Door uw verhaal te vertellen en iets te laten zien krijgen de leerlingen een beter beroepsbeeld.

Oproep: We zijn op zoek naar beroepsprofessionals die online een voorlichting willen verzorgen voor vmbo, havo en vwo-leerlingen en hun ouders. De beroepsgroepen transport, logistiek, bouw, infra en installatietechniek blijven nog wat onderbelicht.

Het programma is van 18.45 tot 21.00 uur - online

Vindt u het leuk om op een avond tientallen leerlingen te inspireren? Doe dan mee! Meld u aan via: https://forms.gle/HNK1oHKZwKdyDSTN8 .Vervolgens zal een van ons contact met u opnemen.

Neem voor meer informatie contact op met Karen Molhoek k.molhoek@rocmn.nl of kijk op www.lobeemland.nl