Maak kennis met jouw rol in de toekomst! Het Huis van Sarah on tour door Nederland

18:30
Radio Kootwijk

Als maatschappij staan we voor grote uitdagingen. Hoe gaan we met de wereld om? Hoe laten we haar achter aan onze kinderen en kleinkinderen? De techniek speelt hierbij een hoofdrol. Bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Jij bent een van de sleutelpersonen naar de toekomst. Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over jouw rol in het vormgeven van een toekomstbestendige samenleving. En dat doen we in heel Nederland.


Wie is Sarah?

Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf of doet ze je denken aan een goede bekende. Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. Ze beseft dat de vakmensen van de installatiebranche hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.

Wat ga je ervaren in het Huis van Sarah?

In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.


Waar en wanneer

Graag nodigen wij je persoonlijk uit voor het Huis van Sarah op 2 november 2023 in de Theaterzaal in Radio Kootwijk. 
Adres: Radioweg 1, 7348 BG Radio Kootwijk. 
Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom. Het Huis van Sarah start om 19.00 uur.


Aanmelden
De inschrijvingen zijn gesloten. 

Na ontvangst van je aanmelding, ontvang je een bevestigingsmail met daarin uitleg over hoe je definitief een ticket kan bemachtigen via de Huis van Sarah-app.

Meer informatie: www.wij-techniek.nl/huisvansarah

 

Hartelijke groeten en heel graag tot 2 november 2023 in Radio Kootwijk.

 

T is for Tech