Save the date: Met T is for Tech naar Huis van Sarah

18:30
Radio Kootwijk

Het Huis van Sarah on tour door Nederland                                                                                                               

Maak kennis met jouw rol in de toekomst! Huis van Sarah - NVKL

Als maatschappij staan we voor grote uitdagingen. Hoe gaan we met de wereld om? Hoe laten we haar achter aan onze kinderen en kleinkinderen? De techniek speelt hierbij een hoofdrol. Bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Jij bent een van de sleutelpersonen naar de toekomst. Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over jouw rol in het vormgeven van een toekomstbestendige samenleving. En dat doen we in heel Nederland.

Wie is Sarah?

Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf of doet ze je denken aan een goede bekende. Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. Ze beseft dat de vakmensen van de installatiebranche hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.

Wat ga je ervaren in het Huis van Sarah?

In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.

Waar en wanneer

Op 2 november 2023 in Radio Kootwijk. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom. Het Huis van Sarah start om 19.00 uur.

Aanmelden

Binnenkort ontvang je een per mail een uitnodiging met aanmeldinstructies.

Meer informatie: www.wij-techniek.nl/huisvansarah

 

Hartelijke groeten en hele graag tot 2 november 2023 in Radio Kootwijk.

T is for Tech