Techniek zichtbaar op primair onderwijs - 11 maart 2021

Het Matinee Café is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) leerkrachten basisonderwijs, pabodocenten, schoolleiders en onderzoekers. volgt
volgt

Het Matinee Café is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) leerkrachten basisonderwijs, pabodocenten, schoolleiders en onderzoekers.

Op 11 maart 2021werkt T is for Tech mee aan het Matinee cafe. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Kenniscentrum Talentontwikkeling Wetenschap voor het primair onderwijs in de provincie Utrecht. Thema is: Hoe kun je techniekonderwijs op de basisschool versterken? 

De samenwerking tussen VMBO-scholen en het primair onderwijs staat hier centraal. Juist ook omdat hier de expertise en materialen beschikbaar zijn die op veel basisscholen ontbreken. Daarnaast kan samenwerking er ook voor zorgen dat de ‘huiver’ voor techniek vermindert bij leerlingen, leerkrachten en ouders.

Naast het delen van ervaringen organiseert T is for Tech een workshop voor de leerkrachten in een online omgeving om te inspireren.  De inschrijving staat nu open! Meld hier aan
 

Het Matinee Café wordt georganiseerd door de Hogeschool Utrecht, Marnix Academie, Universiteit Utrecht en de schoolbesturen van het PO Partnerschap Provincie Utrecht.