Training Maakkunde - basistraining en module geluid - 28 oktober 2021

Maakkunde is een door NEMO ontwikkelde hands-on methode speciaal voor groep 1 tot en met groep 8 op het gebied van technologie en wetenschap. 15.00 tot 17.30 uur
volgt

Met 20 aansprekende modules werken leerlingen aan een breed scala aan thema’s, zoals irrigatie, geluid en elektriciteit. Leerlingen leren hierbij al onderzoekend en ontwerpend. Zo wordt er bijvoorbeeld een eigen stofzuiger gebouwd en geëxperimenteerd met instrumenten. Hoe leuk dat kan zijn, zie je al snel op www.maakkunde.nl - waar leuke filmpjes en extra informatie te vinden is. 

Voor PO docenten die hier enthousiast voor zijn, bieden we een reeks trainingen in onze regio. Iedere training behandeld een aantal modules van de methode die direct kunnen worden toegepast in de klas. Aan het einde van de 4 trainingen, heb je de volledige methode compleet. De trainingen worden gehouden op de onderstaande data van 15.00 tot 17.30 uur. 

De trainingen worden kosteloos aangeboden. Er zijn 25 plekjes - dus geef je snel op! Dat kan door een mail te sturen naar marieke@tisfortech.nl - vermeld van welke school je bent, en voor welke groep je staat.