Opening hotspot T is for Tech - 8 oktober 2021

Zo’n 20 leerlingen uit het basis- en vmbo-onderwijs, 7 vooruitstrevende workshops en een verrassend technisch ontbijt. Beleef samen met ons techniek tijdens de opening van de T is for Tech hotspot! 8:15 uur tot 10:30 uur
Wereld voor Techniek - Hardwareweg 15, Amersfoort

MELD HIER AAN

Op vrijdag 8 oktober opent de T is for Tech hotspot! Dé centrale plek in de Wereld van Techniek in Amersfoort, waar techniekkennis en -praktijk samenkomen.

WAT IS DE HOTSPOT?
Vanaf oktober verwelkomen wij dagelijks leerlingen van middelbare scholen en basisscholen in de regio voor interactieve technieklessen en workshops. Zij ervaren hoe het is om te leren en te werken in de technische sector. Door samen de handen uit de mouwen te steken worden zij enthousiast gemaakt voor een opleiding in de techniek.
 
WAT KAN JE VERWACHTEN?
Onder leiding van dagvoorzitter Jenny Oldenhuis, directeur van NXT en aangesloten bij T is for Tech, hebben we een veelzijdig programma samengesteld. We laten je graag kennismaken met de verschillende technische lessen die leerlingen in de hotspot gaan volgen. Van 3d brillen, robotica, lasersnijden tot energietransitie en duurzame mobiliteit. Samen gaan we aan de slag.
 
Een mooi moment om de hotspot officieel te openen door met elkaar techniek te beleven.

De bijeenkomst is voor genodigden. Intersese? MELD HIER AAN

HET PROGRAMMA

Dagvoorzitter: Jenny Oldenhuis – Directeur NXT

08.15 uur - Ontbijt
08.45 uur - Feestelijke opening Hotspot T is for Tech
09.15 uur - Technische workshops, jongeren en volwassenen samen aan de slag
10.15 uur - Einde workshops
10.30 uur - Afsluiting

Locatie: Wereld voor Techniek – Hardwareweg 15, Amersfoort

De bijeenkomst is onderdeel van het programma Amersfoort Nationale Onderwijsstad, tijdens de Nationale Onderwijsweek 4 t/m 8 oktober 2021.