voor docenten

Techniek positief op de kaart zetten. Dat is het doel voor alle deelnemende partijen in de regio Amersfoort. Voor de toekomst van de groeiende techniekbranche is nieuw talent nodig, vakmensen maar óók opleidingstalent. In een snel ontwikkelende wereld is het goed om bij te blijven en regelmatig nieuwe inzichten op te doen. Onze samenwerkingspartners delen hun kennis daarom graag met docenten op de deelnemende basis- en middelbare scholen. 

Informatieve bijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij informatieve bijeenkomsten voor vmbo-docenten in de TisforTech hotspot in De wereld van Techniek of bij een samenwerkend bedrijf. Tijdens deze bijeenkomsten willen we docenten inspireren met nieuwe technieken. Leren met en van elkaar! Samen met verschillende scholen in de regio krijgen de docenten een inspirerende workshop van samenwerkende techbedrijven.

Schrijf je in

 

Handig voor in de klas!

Het maakkunde programma is ontwikkeld door Science Center NEMO en biedt docenten handvaten om techniek in hun dagelijkse lessen te verweven, vanaf groep 1 tot en met groep 8. De lessen zijn hands-on en bevatten trainingen over ontwerpend en onderzoekend leren. Deze lesmethode maakt wetenschap en technologie leuk voor leerlingen én leerkrachten! Lees meer over deze lessen op www.maakkunde.nl