T is for Tech

De T staat niet alleen voor techniek, maar ook voor Talent, Toekomst en Trots. Een knap staaltje werk, echt vakwerk, wat jij aflevert. En wat in alles een belangrijk onderdeel is. Of het nu voor het bouwen van een vliegtuig is of voor het ontwikkelen van een game. Een sterk ontwikkelend vakgebied met baangarantie. Een Sterk Staaltje Techniek!

MAAK KENNIS MET TECHNIEK

Bij T is for Tech ontdek je wat er allemaal kan met techniek. Wordt de nieuwe game-ontwikkelaar van de toekomst, bouw straks de mooiste duurzame huizen of regel alle in- en uitkomende pakketten bij een postververvoerder. Dat, maar nog véél meer is er mogelijk met techniek. Wij vertellen er graag meer over, maar laten vooral de leerling aan de slag gaan. Hoe iets werkt, maar vooral hoe je daarvoor zorgt! Aan de hand van verschillende thema’s kun je, samen met jouw klas, kiezen voor een kennismakingsles.
 

Doe mee met een kennismakingsles (2 uren) en ontdek techniek. Hieronder staan de beschikbare data voor vmbo leerlingen vermeld. (en staat jouw geschikte datum of tijdstip er niet bij? mail naar monique@tisfortech.nl, dan stemmen we samen een ander tijdstip af)

Klik hier om je klas in te schrijven

KOM NAAR DE HOTSPOT

De T is for Tech hotspot in ‘De wereld van Techniek’ in Amersfoort vorm onze centrale locatie. Je maakt hier kennis met de nieuwste en veel verschillende technieken. Van wekelijkse technieklessen tot losse workshops, iedere vmbo en basisschoolleerling uit de regio Amersfoort e.o. is welkom. De T is for Tech Hotspot is de ideale plek om je talenten te ontdekken. Wil je graag komen, maar staat de juiste datum er niet bij, we kijken graag naar de mogelijkheden. Mail naar monique@tisfortech.nl of bel op 06 - 20103804