Bezoek de vetste techniekbedrijven!

voor leerlingen vmbo

Ben je benieuwd hoe een straaljager in de lucht blijft, hoe zonnepanelen werken, hoe de vetste games worden gemaakt of welke elektronica ervoor zorgt dat een auto rijdt? Leer van de makers tijdens een gastles of bedrijfsbezoek.

Unieke gastlessen

Als technisch vakman werk je elke dag mee aan de wereld van morgen. Maar ook nu heb je al dagelijks te maken met techniek. Van een appje dat binnenkomt op je mobiel of het licht dat aangaat tot het ontwerp van jouw schoolgebouw óf die vette nieuwe sneakers. Allemaal technieken die mogelijk worden gemaakt door technische vakmensen. En van wie kun je het beter leren dan van de experts zelf? Vakmensen van verschillende bedrijven komen graag bij jou op school om te vertellen over hun werk en om samen met jou aan de slag te gaan tijdens een praktijkles. Super interessant en dé manier om te weten te komen waar jij goed in bent.

Bezoek een gaaf techniekbedrijf

Achter ieder staaltje techniek zit een bedrijf dat deze producten en techniek mogelijk maakt. Samen met jouw klas kun je de techniek nu van dichtbij bekijken! Ga op bezoek bij bedrijven in de branches mobiliteit, installatietechniek, de bouw, metaalindustrie of logistiek en neem een spannend kijkje achter de schermen. Tijdens je bezoek krijg je een rondleiding en leer je van de experts zelf. Zij laten je zien wat ze allemaal maken, en hóe. Ben je nieuwsgierig? Stel dan direct jouw vragen.

Interesse in een gastles of bedrijfsbezoek

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven voor een gastles, dan nemen wij contact op met jouw docent.

Contact