Het Corlaer College en Accent Praktijkonderwijs starten met een nieuw expeditieteam. Niet zomaar een nieuw expeditieteam, maar één die gestimuleerd wordt vanuit T is for Tech / Sterk Techniek Onderwijs (STO). Om die reden ook de naam Expeditie T is for Tech. Vanuit T is for Tech maken we jongeren enthousiast voor techniek in de breedste zin van het woord.

Het Corlaer College zet deze expeditie dit jaar op samen met Accent Praktijkonderwijs, zodat volgend jaar meer scholen in de regio gebruik kunnen maken van deze bijzondere vorm van onderwijs waarin het thema techniek sterk verweven is. Het expeditieteam bestaat uit leerlingen en docenten van beide scholen. Het docententeam kijkt ernaar uit om met leerlingen van alle niveaus en elk hun eigen talenten een mooi team samen te stellen en van elkaar te leren.

Bouwen voor Roemenië
Wat het exacte onderwerp gaat worden, is nog niet helemaal bekend. Het team gaat samen iets voorbereiden en bouwen voor een gemeenschap in Roemenië die dat goed kan gebruiken. Dit doen zij in samenwerking met de stichting Nijkerk voor Gruisor. Het zal iets zijn waar de gehele gemeenschap baat bij heeft en wat te maken heeft met techniek.

meer info bob@tisfortech.nl