Stap uit je comfortzone en steek zelf de handen uit de mouwen tijdens de Techniek Doe Dag (TDD) op zaterdag 10 juni! De TDD is geen standaard onderwijs- en banenmarkt, maar een dag waarbij beleving centraal staat. Tijdens deze dag kun je zelf aan de slag met diverse doe-activiteiten om te ontdekken welke omscholingsmogelijkheden de techniek te bieden heeft.

De TDD is bedoeld voor werkzoekenden die zich willen oriënteren op techniek, maar eigenlijk is iedereen welkom! Met of zonder technische achtergrond, jong en oud, vrouwen en mannen, werkend of nog op school. Ook zonder ervaring is een baan in de techniek dichterbij dan je denkt. Leerwerktrajecten hebben vaak maar een korte praktijkgerichte opleidingsduur. Zo verdien je snel een mooi salaris.

Een groot aantal bedrijven uit de bouw en techniek staan voor je klaar met leuke doe-activiteiten tijdens de TDD. Denk hierbij aan activiteiten op gebied van lassen, fietstechniek, houtbewerking, installatietechniek en machinebouw. Daarnaast kun je ook plaatsnemen in een kraansimulator, een shovel bedienen of een autolaadkraan bedienen. Ook zijn er diverse opleiders aanwezig die je kunnen helpen met je eerste stap in de techniek.

Meld je vooraf aan via de website en ga langs tijdens de Techniek Doe Dag om je te laten verrassen en zelf aan de slag te gaan!