Graag nodigen wij je uit voor Dé Maakindustrie Dag op 8 en 9 juni!

Bij T is for Tech zijn we fan van STYLE CNC Machines en zij begrijpen ook goed het belang van praktijkervaring en het stimuleren van technisch onderwijs.

Op Dé Maakindustrie Dag kan je een kijkje nemen bij de speciaal ingerichte inspiratiehoek voor scholen. Hier kunnen scholen kennismaken met de STYLE-machines die speciaal zijn ontwikkeld voor onderwijsdoeleinden. Het is een geweldige gelegenheid voor docenten en onderwijsprofessionals om de mogelijkheden te ontdekken en te zien hoe onze machines bijdragen aan praktijkgericht leren.

Daarnaast laat STYLE CNC Machines je graag hun lesmethode en lespakket zien en delen ze graag dit is opgebouwd en welke voordelen het biedt voor technisch onderwijs. Het is een uitgelezen kans om te ervaren hoe we de brug slaan tussen theoretisch leren en praktische toepassing.

Wij geloven dat Dé Maakindustrie Dag een waardevol evenement is voor scholen die streven naar een moderne en innovatieve aanpak van technisch onderwijs. Tijdens Dé Maakindustrie Dag kun je meer dan 20 exposanten bezoeken die zich bezighouden met verschillende aspecten van de maakindustrie, zoals tooling, filtertechniek, materiaalleveranciers, handgereedschap, marketingbedrijven en een leasebedrijf. Daarnaast zijn er demo's op de STYLE CNC-machines waarbij materiaal en tooling worden getoond in combinatie met de machines.

We zouden het geweldig vinden als je kunt langskomen en deelneemt aan dit evenement. Het is een geweldige kans om te netwerken met andere onderwijsinstellingen en experts uit de maakindustrie.

Registreer je nu via https://www.demaakindustriedag.nl/ om verzekerd te zijn van een plek op Dé Maakindustrie Dag. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 8 en 9 juni op Het Steenland 15 in Bunschoten-Spakenburg.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de website.

Samen kunnen we de toekomst van technisch onderwijs vormgeven. We hopen je te mogen ontmoeten op Dé Maakindustrie Dag!