VACATURE CHAUFFEUR:

Bij T is for Tech willen we leerlingen van middelbare scholen in de omgeving Amersfoort graag enthousiast maken over de techniek. Op onze hotspot maken leerlingen kennis met de nieuwste technieken door lessen en workshops. Om leerlingen op tijd van school naar de hotspot te krijgen en weer terug, zijn we op zoek naar een chauffeur.

Dit ga je doen:

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en comfortabel vervoeren van onze leerlingen. Je rijdt voor deze taak in één van onze nieuwe elektrische auto’s. Via onze coördinator krijg je te horen welke ritten je rijdt. Vervolgens zorg je dat leerlingen op de juiste bestemming komen terwijl ze zich veilig voelen bij jou in de auto. 

Over jou:  

Jij hebt MBO 2 werk- en denkniveau, bent minimaal 3 jaar in het bezit van rijbewijs B. Je bent bereid om op verschillende tijden (ochtend en middag) conform een rooster te werken. Naast dat je een goede chauffeur bent, kun je goed overweg met kinderen en jongeren. Je dient een verklaring omtrent goed gedrag te kunnen overleggen.

Wat bieden wij?

In de functie van chauffeur gaat het om meer dan alleen vervoer. We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je rijdt in onze nieuwe elektrische auto’s. Het eerste half jaar sta je op de payroll van een uitzend bureau. 

Herken je je in bovenstaande beschrijving dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Stuur je gegevens en je motivatie naar info@tisfortech.nl, onder vermelding van vacature chauffeur en dan spreken we elkaar snel.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met monique@tisfortech.nl