Deze lessen worden aangeboden aan alle vmbo leerlingen in Amersfoort e.o. We starten komend schooljaar met 1,5 fte en dat zal komende jaren uitkomen op 4-5 fte. Je krijgt hierbij ondersteuning van de backoffice medewerker, de techniekdocenten/instructeurs en bedrijven in de regio. 

Overal om ons heen is techniek. Het wordt een steeds belangrijker onderdeel van de samenleving. Elk jaar komen er in Nederland tienduizenden banen in de techniek bij. En de vraag neemt alleen maar toe. Alle hens aan het dek dus om zoveel mogelijk jongeren voor een technische loopbaan te interesseren. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Techniek komt tot leven wanneer het gestimuleerd wordt. En daarom zoeken we jou! Je bent werkzaam in alle profielen techniek, breed georiënteerd dus. 

Je verzorgt verschillende keuzevakken en workshops, denk aan elektrische voertuigen, slimme technologie, robotica, duurzame comfortwoning, duurzame energie voor vmbo bb, kb, gl en tl-leerlingen. Hierbij word je ondersteund door een vakgerichte instructeur, docent of specialist uit het bedrijfsleven die de kneepjes van het vak kent. En ook voor basisschoolleerlingen verzorg je, samen met een PO docent - inspirerende technieklessen. Je werkt nauw samen met de backoffice in het kader van de organisatie van en communicatie rondom de lessen. 

De hotspot is nieuw en is aan jou om - samen het hele T is for Tech team - verdere invulling te geven aan de technieklessen op deze locatie. Leerlingen van vmbo-scholen uit de regio Amersfoort, Nijkerk (Hoevelaken), Maarsbergen, Doorn, Soest, Baarn, Bunschoten volgen hier technieklessen. 

Functieomschrijving 

Wie zoeken we? 

Wat krijg je ervoor terug? 

Waar ga je werken 
Namens het Van Lodenstein College Hoevelaken, Corlaer College Nijkerk, Vakcollege Maarsbergen, Het Element of Beukenrode Onderwijs werk je op de Hotspot van T is for Tech, Hardwareweg 15 in Amersfoort.  

Over T is for Tech 
T is for Tech is een platform dat door middel van co-creatie, techniek in de regio Amersfoort een sterke basis geeft om de arbeidsvraag in de toekomst te kunnen vervullen. Dit alles met als doel om meer instroom van mensen in de technische branche te creëren.  De T staat voor techniek staat en ook voor Talent, Toekomst en Trots. Een knap staaltje werk, echt vakwerk.  Techniek is voor talenten, maakt ‘werk’ waar je trots op mag zijn!  T is for Tech is het Sterk Techniekonderwijs programma in de regio Amersfoort e.o.  

Interesse?
Solliciteren? Mail naar Monique Jansen, info@tisfortech.nl
Meer informatie? Mail naar Marleen Schrijver, marleen@tisfortech.nl, 06-546 93 592