Informatiebijeenkomst Tech-event Bunschoten-Spakenburg

16:00
Oostwende College, Plecht 1, 3751 WB Bunschoten-Spakenburg

T is for Tech staat centraal in het ontmoeten, verbinden en inspireren van jongeren voor techniek. Het bedrijfsleven en het onderwijs hebben afgelopen jaar weer mooie stappen gezet samen.

Om het Tech-event Bunschoten-Spakenburg op 15 maart 2024 voor groep 7 leerlingen tot een onvergetelijke dag te maken, nodigen we je graag uit voor een informatiebijeenkomst. Samen met jou, het Oostwende College en T is for Tech willen we de leerlingen de mogelijkheid bieden om techniek te ervaren en beleven door middel van bedrijfsbezoeken, gastlessen en workshops. Op deze manier kunnen jongeren zich beter oriënteren en een weloverwogen keuze maken voor hun vervolgopleiding.

Tijdens de informatiebijeenkomst informeren we je over de voorbereidingen en beantwoorden we eventuele vragen. Daarnaast staan we klaar om met je mee te denken en te helpen om de bedrijfsbezoeken zo goed mogelijk in te vullen.

De uitnodigingen zijn al verzonden naar de samenwerkende bedrijven. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op donderdag 8 juni, zodat we samen een onvergetelijke en inspirerende dag voor de leerlingen kunnen creëren!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Niels Wanner: Telefoon: 06-81350342 E-mail: niels@tisfortech.nl