Terugblik op de Week van de Techniek 2023! Bekijk bovenstaand de Aftermovie, gemaakt door MBO Amersfoort

Wat een geweldige week was het! De Week van de Techniek 2023 zit er weer op, en we kunnen met trots zeggen dat het een groot succes was. Samen met meer dan 400 enthousiaste basisschoolleerlingen en 1400 nieuwsgierige vmbo-leerlingen hebben we de fascinerende wereld van techniek ontdekt en beleefd.

Tijdens deze inspirerende week hebben onze jonge deelnemers niet alleen kennisgemaakt met de magie van techniek, maar hebben ze het ook daadwerkelijk ervaren. Ze hebben robots geprogrammeerd, virtuele werelden verkend, geleerd over autotechniek en zelfs met drones gevlogen. Het was een aaneenschakeling van ontdekken, experimenteren en leren, allemaal in het teken van techniek.

Dit succesvolle evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onmisbare bijdrage van onze gewaardeerde partners uit het bedrijfsleven. Dankzij jullie inspirerende workshops hebben we de leerlingen een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

Hartelijk dank aan MBO Amersfoort en Bouwmensen Amersfoort voor het beschikbaar stellen van de grote hal in de Wereld van Techniek waar we al onze leerlingen hebben mogen ontvangen.

Dank aan onze partners uit het bedrijfsleven en onderwijs voor het verzorgen van de leerzame en interessante workshops deze week, IW Midden, ROC Midden Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, HAVI, MAKE Center, E&P Opleiding en Advies, ITEQ, Van Halteren Technologies, voestalpine, STYLE CNC Machines, Hoornbeeck College, Schildersvakopleiding, Lomans, Unica, GoFlex, Pon, Van Gent Autobedrijf, Elma Technology, Technova College.

Jullie hebben bijgedragen aan het inspireren van de technische talenten van morgen. Samen bouwen we aan een sterke toekomst in de wereld van techniek!
 

#WeekVanDeTechniek #TechniekInOnderwijs #SamenSterk #BedanktPartners #ToekomstVanTechniek #TisforTech #STOAmersfoort