Bij T is for Tech staat de technologische toekomst voor de deur, en we zijn verheugd om je uit te nodigen voor de spannende "Week van Techniek", die plaatsvindt van 2 tot 6 oktober 2023.

Leer en Ontdek in de Praktijk

Op maandag 2 oktober verwelkomen we ruim 400 leerlingen op onze Hotspot om de Week van de Techniek te mogen ervaren. De dinsdag tot en met vrijdag ontvangt T is for Tech wel ruim 1400 VMBO-leerlingen. De leerlingen krijgen de kans om de wereld van leren en werken in de techniek actief te verkennen en te ervaren. Het doel is om te leren door ervaring op te doen.

Voor Iedereen

Het programma is gericht op zowel jongens als meisjes. Speciaal voor basisschool en VMBO-leerlingen, is het programma gepland op maandag 2 oktober en duurt ongeveer een uur. Deze ervaring is ontworpen voor groep 7 leerlingen. De Week van Techniek begint voor de VMBO-leerlingen vanaf dinsdag tot en met vrijdag. 

Actieve Workshops voor Kleine Groepen

Met een maximum van 10 leerlingen per workshop, kunnen ze kiezen uit een selectie van 15 workshops die elk 20 minuten duren. Elk van hen krijgt de kans om 3 workshops naar keuze te volgen. Daarnaast nodigen we leerlingen en ouders uit om tussen 14:30 en 16:00 uur vrij binnen te lopen. Dit is een gelegenheid voor terugkomende bezoeken met ouders en voor diegenen die de eerdere sessies hebben gemist.

Plaatsen zijn Beperkt! Wees Er Snel Bij

Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt! De Week van Techniek vindt plaats bij de Wereld van Techniek, Hardwareweg 15, Amersfoort. Voor meer informatie of beschikbaarheid, Petra Posthouwer via pposthouwer@corlaercollege.nl 

Kom en ontdek met ons mee! Samen kunnen we de kracht van techniek ervaren en verkennen, terwijl we de weg naar een innovatieve toekomst banen.