Op woensdag 22 november 2023 opent NEMO haar deuren voor docenten van het voortgezet onderwijs tijdens de feestelijke 'Science Night.' Een avond vol inspiratie, workshops en activiteiten om jouw klaservaring te verrijken. Het beste nieuws? Het evenement is helemaal gratis!

Het programma voor deze avond zit boordevol interessante activiteiten. Van 18.00 uur tot 22.30 uur kun je samen met je collega's leuke en activerende lessen voor in de klas ontdekken, deelnemen aan boeiende workshops en vieren dat NEMO 100 jaar bestaat. Daarnaast kun je deze avond in NEMO zelfs je stem uitbrengen voor de Tweede Kamer verkiezingen en live de uitslagen volgen. Science Night wordt gezamenlijk georganiseerd met ESERO NL.

Hier is een overzicht van het programma:

18.00 - 18.30 uur: Aanvang
18.30 - 18.45 uur: Opening
18.45 - 21.30 uur: Kies je eigen workshops, lezingen en activiteiten
21.30 - 22.30 uur: Feestelijke borrel
Meld jezelf en je collega's snel en kosteloos aan voor Science Night op 22 november via de website van NEMO. Voor meer informatie over het evenement en het aanmelden, bezoek de NEMO Science Night-pagina.

Mis deze geweldige kans niet om je onderwijsvaardigheden te verbeteren en inspiratie op te doen op Science Night in NEMO. Een avond die je niet wilt missen!