Het T is for Tech-team heeft onlangs een bezoek gebracht aan de Mechan Groep BV in Achterveld, een organisatie die zich toelegt op de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor de landbouw- en groensector. Tijdens het bedrijfsbezoek werden ze rondgeleid door het pand en kregen ze een goed beeld van de werkzaamheden waar Mechan Groep zich mee bezighoudt.

Een van de belangrijkste aspecten die het team opviel, was de nadruk die Mechan Groep legt op het opleiden van jongeren. Dit is een positieve ontwikkeling, aangezien jonge talenten in de sector kunnen helpen om nieuwe ideeën te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van de sector. Het team was ook onder de indruk van de manier waarop Mechan Groep innovatieve oplossingen ontwikkelt die de efficiëntie verbeteren en tegelijkertijd duurzaam zijn. Deze aanpak is van vitaal belang in een sector die steeds meer te maken krijgt met duurzaamheidsuitdagingen.

Het bezoek aan Mechan Groep heeft het T is for Tech-team geholpen om meer te leren over de landbouw- en groensector en de innovatieve oplossingen die worden ontwikkeld om de uitdagingen van deze sector aan te pakken. 

Bedankt Mechan Groep BV!