Relatiebeheerder back office Sterk Techniek Onderwijs

Parttime
Hoevelaken
24-30 uur/week

Om een goed functionerende maatschappij te hebben, is het belangrijk dat bedrijven over voldoende techneuten beschikken. Techniek is namelijk overal. In conventionele en moderne vormen.

Sterk Techniek Onderwijs is een langdurig samenwerkingsverband van het vmbo, het vervolgonderwijs en het technisch bedrijfsleven in de regio rond Amersfoort. Ons gezamenlijke doel is: leerlingen enthousiast maken voor techniek. Dat doen we onder andere door leerlingen buiten de school kennis te laten maken met technische beroepen. Het Van Lodenstein College werkt daarbij samen met andere (v)mbo-scholen en bedrijven in de regio.

De basis voor STO is gelegd. Word jij de ondersteuner die STO samen met ons opbouwt? Dan word je de spil in het nieuwe netwerk. Of om in technische termen te blijven: de olie in de motor van STO.

Wij bieden

Een functie voor 24-30 uur per week. Je ondersteunt de enthousiaste mensen in het project in Hoevelaken en Amersfoort. Je organiseert onder meer evenementen, bereidt vergaderingen voor en verzorgt de communicatie via bijvoorbeeld website en social media. In deze uitdagende functie krijg je uiteenlopende verantwoordelijkheden!

Jouw profiel

enthousiaste houding
affiniteit met social media-marketing
communicatief
ICT-vaardig
zelfstandig en samenwerkingsgericht
jeugdig en affiniteit met de leefwereld van jongeren van 10-20 jaar
mbo/hbo-niveau

Contactpersoon
Wilt u meer informatie? Bel of mail de locatiedirecteur: J.J. Kleijbergen.

Interesse?
Van sollicitanten wordt verwacht dat zij grondslag en doel van de Stichting voor onderwijs op reformatorische grondslag (SORG) onderschrijven en lid zijn van een van de participerende kerkgenootschappen. Sollicitaties met vermelding van kerkelijke en zakelijke referenties kunt u richten aan het College van Bestuur, Postbus 405, 3800 AK Amersfoort of per e-mail naar personeelszaken@vanlodenstein.nl.

Zie ook: https://vanlodenstein.nl/vacatures/relatiebeheerder-back-office-sterk-techniek-onderwijs/