Bij T is for Tech laten we jongeren ervaren wat techniek is en dat het overal te vinden is. De maatschappij kan alleen draaien met techniek. We laten jongeren ervaren wat bij hen past. Om goed te communiceren met zowel jongeren als hun ouders én onze stakeholders, zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker met organisatietalent.

Jij wordt het aanspreekpunt voor de communicatie van T is for Tech. Je begrijpt de behoeften van de verschillende doelgroepen: van jongeren, tot ouders, docenten en de samenwerkende organisaties en zorgt ervoor dat T is for Tech goed op hun netvlies staat. Hiervoor zet je o.a. de social media-kanalen, website en nieuwsbrief in. Je bent aanspreekpunt voor het communicatiebureau waar we mee samenwerken. Samen met de verantwoordelijke projectleider zet je de koers uit.

Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen vind je leuk. Je bent een doener met visie, hakt knopen gemakkelijk door en staat stevig in je schoenen. De werkvelden onderwijs en bedrijfsleven passen bij jou. Je kunt goed improviseren en voelt je uitgedaagd in onze flexibele en jonge organisatie.

Ook ben je samen met jouw backoffice collega het visitekaartje van T is for Tech. Jullie ondersteunen het team van T is for Tech onder andere bij het organiseren van evenementen, vergaderingen, de administratieve voorbereiding voor de lessen en communicatieve werkzaamheden. Uiteindelijk zorgen jullie samen voor een goed lopende backoffice van T is for Tech.  Jullie zijn op de hoogte van elkaars taken en kunnen elkaar – indien nodig – vervangen. Werklocatie is de T is for Tech hotspot in Amersfoort. In deze uitdagende functie krijg je uiteenlopende verantwoordelijkheden!

Een functie voor 24 - 40 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO, schaal 8 je komt in dienst bij een van de deelnemende scholen.

Jouw profiel Enthousiaste houding, ervaring en affiniteit met social media, ervaring met online redactie website, communicatief ICT-vaardig, zelfstandig en samenwerkingsgericht, jeugdig en affiniteit met de leefwereld van jongeren van 10-20 jaar, flexibel, hbo niveau.

Over T is for Tech De T staat voor techniek staat en ook voor Talent, Toekomst en Trots. Techniek is voor talenten, maakt ‘werk’ waar je trots op mag zijn!  T is for Tech is het Sterk Techniekonderwijs programma in de regio Amersfoort e.o.. Hier werken vmbo scholen uit de regio samen om jongeren te interesseren voor een toekomst in de techniek. De vmbo scholen Corlaer College, NXT Maarsbergen, Van Lodenstein College, Het Element en Beukenrode onderwijs nemen hierin een voortrekkersrol. Meer info op www.tisfortech.nl

De T is for Tech Hotspot Op de hotspot volgen jongeren van alle vmbo en po scholen uit de regio technieklessen. In een team van docenten, instructeurs en les assistenten worden de lessen verzorgd. De T is for Tech hotspot is gevestigd op locatie Wereld van Techniek, Hardwareweg 15 in Amersfoort

Interesse? Mail naar Monique Jansen, info@tisfortech.nl, 06-20103804 
Meer informatie? Mail naar Marleen Schrijver, marleen@tisfortech.nl, 06-546 93 592

Vacaturetekst downloaden