Ben jij een enthousiaste communicatieprofessional met passie voor techniek? Heb jij de vaardigheden om boeiende content te creëren? Om goed te communiceren met zowel jongeren als hun ouders én onze stakeholders zijn we op zoek naar jou.

Bij T is for Tech laten we jongeren ervaren wat techniek is en dat het overal te vinden is. De maatschappij kan alleen draaien met techniek. We laten jongeren ervaren wat bij hen past. Jij wordt het aanspreekpunt voor de communicatie van T is for Tech. Je begrijpt de behoeften van de verschillende doelgroepen: van jongeren, tot ouders, docenten en de samenwerkende organisaties en zorgt ervoor dat T is for Tech goed op hun netvlies staat. Hiervoor zet je o.a. de social media-kanalen, website en nieuwsbrief in. Je bent aanspreekpunt voor het communicatiebureau waar we mee samenwerken. Samen met de verantwoordelijke projectleider zet je de koers uit. 

Je bent een doener met visie, hakt knopen gemakkelijk door en staat stevig in je schoenen. De werkvelden onderwijs en bedrijfsleven passen bij jou. Je kunt goed improviseren en voelt je uitgedaagd in onze flexibele en jonge organisatie. Als je het leuk vindt om evenementen te organiseren, dan is dat mogelijk. 

Samen met jouw backoffice collega ben je het visitekaartje van T is for Tech. Jouw backoffice collega zorgt voor de organisatorische zaken en jij voor de communicatieve zaken. Daar waar nodig ondersteun je elkaar, met als resultaat een goed lopende backoffice van T is for Tech. 

Werklocatie is de T is for Tech hotspot in Amersfoort. In deze uitdagende functie krijg je uiteenlopende verantwoordelijkheden!  

Een functie voor 24 - 40 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO, schaal 8 je komt in dienst bij een van de deelnemende scholen.  

Wat ga je doen:

- Creëren van overtuigende content voor diverse kanalen, waaronder sociale media, nieuwsbrieven, persberichten en de website
- Het maken van uitnodigingen voor bijeenkomsten en communicatietaken voor evenementen 
- Ontwikkelen van het communicatieplan en contentkalender
- Onderhouden van de website
- Samenwerken met collega's

Jouw profiel 

- een echte samenwerker
- enthousiaste houding 
- affiniteit met social media
- ervaring met online redactie website
- communicatief
- ICT vaardig
- zelfstandig
- een planner
- flexibel
- MBO+/HBO niveau

Over T is for Tech 

De T staat voor techniek en ook voor Talent, Toekomst en Trots. T is for Tech is het Sterk Techniekonderwijs programma in de regio Amersfoort e.o.. Hier werken vmbo scholen uit de regio samen om jongeren te interesseren voor een toekomst in de techniek. De vmbo scholen Corlaer College, NXT Maarsbergen, Van Lodenstein College en Het Element nemen hierin een voortrekkersrol. Meer info op www.tisfortech.nl 

De T is for Tech Hotspot 

Op de hotspot volgen jongeren van alle vmbo en po scholen uit de regio technieklessen. In een team van docenten, instructeurs en les assistenten worden de lessen verzorgd. De T is for Tech hotspot is gevestigd op locatie Wereld voor Techniek, Hardwareweg 15 in Amersfoort  

Interesse? 

Ben jij onze enthousiaste, daadkrachtige communicatie collega? Mail je sollicitatie naar Monique Jansen, info@tisfortech.nl, 06-23134618 

Meer informatie? Mail naar Marleen Schrijver, marleen@tisfortech.nl, 06-546 93 592 

Reageren kan tot 18 januari 2024