Wat een geweldige dag was het tijdens de Tech Experience Day van Voestalpine Automotive Components in Bunschoten! Bezoekers hebben kunnen genieten van een interactieve open dag waar ze konden zien en ervaren hoe van een rol staal een motorkap, zijdeur of achterklep werd gemaakt. Het was een dag vol met innovatieve technologieën, zoals Virtual Reality en cobots, en de nieuwste modellen auto's en trucks van klanten van Voestalpine.

Van jong tot oud, iedereen met interesse in auto's, techniek of staal kon genieten van deze dag. Het Experienceplein bood verschillende activiteiten, waaronder het maken van je eigen carrosserie, het programmeren van een robot, zelf energie opwekken en een radiografische jeep besturen. Op de banenmarkt konden bezoekers meer informatie krijgen over vacatures, stageplaatsen en opleidingsmogelijkheden op het gebied van lassen en robotica. En T is for Tech was er ook bij. Bezoekers konden experimenteren met robotica en dit was zeker een succes!

De Tech Experience Day was niet alleen informatief, maar ook heel leuk! Het was een geweldige gelegenheid voor families en vrienden om samen een leuke dag te beleven en de toekomst van de auto-industrie te ontdekken.