Op donderdag 19 januari werden vijf tweedejaarsleerlingen van het Corlaer College in Nijkerk tijdens hun les verrast door Bouwmensen, het opleidingsbedrijf voor de bouw (onze buren op de Hotspot!). Ze hadden namelijk een voucher gewonnen voor een workshop 'Picknicktafel bouwen' vanwege hun snelle tijd bij de workshop Escaperoom tijdens de Week van de Techniek.

De workshop is inmiddels geweest en de leerlingen - Kevin, Remco, Jesse, Dirk en Daan - hebben met veel plezier aan de picknicktafel gewerkt en zijn berentrots op het eindresultaat zoals je kan zien op de foto's. Het was niet alleen leuk, maar ook leerzaam. De leerlingen kregen de kans om hun creativiteit en technische vaardigheden te tonen en praktische dingen bij te leren. 

Het is geweldig om te zien dat scholen en bedrijven samenwerken om de interesse van jongeren in techniek te stimuleren. Dit soort initiatieven helpen om jongeren te laten zien hoe leuk en interessant techniek kan zijn en hen te inspireren om een carrière in de technische sector na te streven. Het is daarom belangrijk dat we blijven investeren in dit soort workshops en opleidingen om zo de toekomst van de technische sector veilig te stellen!