Op bedrijfsbezoek of organiseer een gastles

Zijn jouw leerlingen benieuwd hoe een straaljager in de lucht blijft, hoe zonnepanelen werken, hoe de vetste games worden gemaakt of welke elektronica ervoor zorgt dat een auto rijdt? Leer van de makers tijdens een gastles of bedrijfsbezoek.

Unieke gastlessen

Technisch vakmensen werken elke dag mee aan de wereld van morgen. Maar ook nu hebben we dagelijks te maken met techniek. Van een appje dat binnenkomt op je mobiel of het licht dat aangaat tot het ontwerp van het schoolgebouw óf die vette nieuwe sneakers. Allemaal technieken die mogelijk worden gemaakt door technische vakmensen. En van wie kunnen jouw leerlingen het beter leren dan van de experts zelf? Vakmensen van verschillende bedrijven komen graag bij jou op school om te vertellen over hun werk en om samen met jou aan de slag te gaan tijdens een praktijkles. Super interessant.

 

Bezoek een gaaf techniekbedrijf

Achter ieder staaltje techniek zit een bedrijf dat deze producten en techniek mogelijk maakt. Samen met jouw leerlingen kun je de techniek nu van dichtbij bekijken! Ga op bezoek bij bedrijven in de branches mobiliteit, installatietechniek, de bouw, metaalindustrie of logistiek en neem een spannend kijkje achter de schermen. Tijdens het bezoek krijg je een rondleiding en leer je van de experts zelf. Zij laten zien wat ze allemaal maken, en hóe. 

Doe mee

Meld jouw leerlingen aan voor een bedrijfsbezoek of gastles.

Doe mee