Docentstage

Tech Academy  

Vanuit missie en ambitie zijn wij vanaf 2023 gestart met de Tech Academy. Een centrale plek vanuit T is For Tech, waarin leren en samenwerken 'hand in hand gaan'. Onderwijs en het bedrijfsleven werken samen om leerlingen te enthousiasmeren voor de techniek, daarnaast faciliteren wij professionals vanuit het bedrijfsleven binnen het onderwijs. Doel hiervan is: leren van elkaars expertise en door samen te werken ontstaat er een brug in plaats van een kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. 

Docentstage 

Docenten lopen stage bij bedrijven die aangesloten zijn bij T is For Tech. Waarom? Het is belangrijk om je als professional te blijven scholen en kennis op te blijven doen vanuit de praktijk. Vind jij het ook belangrijk en zou je enkele dagen in stage willen lopen in een bedrijf neem dan contact met ons op. Er is meer mogelijk dan dat jij denkt.  

Doel: Instructeurs en docenten vanuit de praktijk gaan vanuit ambitie en passie stagelopen bij een bedrijf dat inspiratie geeft, nieuwe kennis en ideeën.  

Opbrengst: de helft van het aantal techniekdocenten/instructeurs hebben 1 dag of langer stagegelopen bij een bedrijf. Inspiratie en het bijhouden van vakkennis staan hierin centraal.  

Heb je interesse om je verder te professionaliseren neem dan contact op met Carmen Huisman, carmen@tisfortech.nl of 0628438988