Tech Academy  

Vanuit missie en ambitie zijn wij vanaf 2023 gestart met de Tech Academy. Een centrale plek vanuit T is For Tech, waarin leren en samenwerken 'hand in hand gaan'. Onderwijs en het bedrijfsleven werken samen om leerlingen te enthousiasmeren voor de techniek, daarnaast faciliteren wij professionals vanuit het bedrijfsleven binnen het onderwijs. Doel hiervan is: leren van elkaars expertise en door samen te werken ontstaat er een brug in plaats van een kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.  

Hybride opleiders 

Hybride opleiders zijn experts uit het werkveld die voor een dag of dagdeel werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Het doel is expertise uit het werkveld te koppelen aan de lessen die de leerlingen krijgen op het vmbo. Ervaring laat zien dat leerlingen enthousiaster en gemotiveerder worden wanneer er een koppeling wordt gemaakt met concrete voorbeelden vanuit het werkveld. 

Doel: Het samenbrengen van experts uit de beroepscontext en het onderwijs om leerlingen kennis te laten maken met het werkveld en nieuwe technologische ontwikkelingen.  

T is for Tech heeft een samenwerking met WIJ-Techniek voor meer info:

https://www.wij-techniek.nl/goed-werkgeverschap/praktijkbegeleider/hybride-techniekopleider/