Ruim 1400 vmbo leerlingen maken in de week van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 oktober 2023 kennis met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek. Leerlingen zijn te gast op locatie Wereld van Techniek, Hardwareweg 15, Amersfoort. Hier gaan zij actief aan de slag met korte technische workshops. Leren door ervaren is het doel!

Een interessant programma voor jongens én meisjes. Het programma duurt ongeveer 2 uur en is gericht op 2e (of 1e) jaars vmbo leerlingen die hun studierichting gaan kiezen. Het keuzemoment voor een studieprofiel verschilt per school. De school bepaalt zelf op welk moment het programma het beste aansluit.

Leerlingen nemen in groepen van 90 - 120 leerlingen deel aan het programma. Met maximaal 10 leerlingen volgen zij een workshop. Een workshop duurt 20 minuten. Uit het programma van 15 workshops kiezen zij 4x een workshop. Het programma wordt afgesloten met de techniekquiz. Leerlingen bb/kb en gl/tl worden zoveel mogelijk tegelijk ingepland. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Locatie:
De Week van de Techniek is dit jaar te gast bij de Wereld van Techniek, Hardwareweg 15, Amersfoort.

Deelname van leerlingen is gratis.

We verzoeken je met de fiets te komen, is dit echt niet mogelijk? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Voor meer informatie kan je mailen:
Petra Posthouwer, pposthouwer@corlaercollege.nl

De Week van de Techniek 2023 wordt mogelijk gemaakt door T is for Tech een samenwerking van technisch bedrijfsleven, onderwijs, overheid en brancheorganisaties in de regio Amersfoort en omgeving.